Track ’n Go!

Deze week heb ik een shoot gehad met Motek Entertainment, die een nieuwe opstelling voor haar trackingsysteem wil presenteren in Amsterdam Studios. Een heerlijk grote zaal, met een nog betere catering. Ik ben even naar de opbouw komen kijken en er werd direct van mijn aanwezigheid gebruik gemaakt om me even in een pak te hijsen. Of ik alvast even het pak wilde testen, dan zou het morgen op de shoot allemaal wat sneller gaan.

Ik kan mijn enthousiasme nauwelijks bedwingen. Ik? Mag ik even spelen in het pak? Graag! Het 3D karakter, een trol, stond mij wel goed (al zeg ik het zelf).
Ik bleek een natuurtalent, dansend en springend bewoog ik me als een klein meisje welke voor het eerst los mag gaan in een speelzaal.

Zo kom je nog eens leuke en bijzondere dingen tegen tijdens het draaien. Binnenkort zal er een montage uitkomen en krijg je meer van Motek’s werk te zien. Stay tuned!