Hallo, ik ben Marlieke, jullie (bijna) nieuwe office manager.

Beste partners van Hys Advocaten,

Afgelopen maandag heb ik een goed gesprek gehad met Toos en Gerbrand over een eventueel dienstverband bij jullie kantoor. Nu wij al eerder in het verleden hebben samengewerkt en elkaar dus al kennen, stel ik me graag nog even voor aan de rest van de partners.

Mijn ouders zijn beiden jurist, vader werkte voor Economische zaken en moeder heeft verschillende functies bekleed (P&O medewerker, Raad van toezicht bij de Scheveningse gevangenis en Rechter).

Zo ben ik op mijn 15e begonnen met wetboeken invoegen in de kelder van meerdere advocatenkantoren in Den Haag. Of het archiveren van oude dossiers: kennen jullie die stoffige kartonnen mappen nog, met zo’n elastiekje eromheen? Met de jaren rolde ik naar het secretariaat om te gaan notuleren, agenderen en communiceren.

Op mijn 17e werkte ik als juridisch secretaresse bij van Beuningen Advocaten waar ik jarenlang nog gebleven ben.

Sociaal

Zelfstandig

Creatief

Humor

Handig

In Utrecht studeerde ik kunstgeschiedenis aan de Universiteit en was intussen werkzaam bij Gerbrand op de Maliebaan.

Een universitaire studie bleek niet praktisch genoeg voor mij en ik heb mij toen aangemeld voor de kunstacademie waar ik heel goed op mijn plek ben geweest.

Ik heb op de HKU meerdere evenementen en festivals georganiseerd, her en der lesgegeven en het duurde het niet lang of ik zat daar weer op het secretariaat. Ik was achter de balie het aanspreekpunt voor studenten en opende en sloot de school terwijl ik zelf daar mijn studie afrondde.

In 2011 heb ik een jaar gewerkt bij een postproductie huis in Amsterdam om meer ervaring op te doen op het gebied van Visual Effects, en ben intussen mijn eigen zzp bedrijf gestart.

Ik heb feature films en documentaires voor de bioscoop gemaakt, een aantal films zijn geselecteerd geweest voor HAFF festival en het Nederlands film festival.

Professioneel

Beeldmastering

Technisch

Proactief

Maar ik heb ook voor de publieke omroepen gewerkt, en veel reclames geproduceerd. Dat heb ik met succes tot aan de Pandemie gedaan en heb een verscheidenheid aan opdrachtgevers voorbij zien komen, zoals Ticketmaster, Autotrack, Heineken, Albert Heijn, Specsavers, Net5, TLC, Zondag met Lubach, VPRO  etc.

Deadlines

Illustratief

Tijdens de pandemie ben ik meer in de webdeveloping gedoken en visuele content geleverd voor sociale media. Ik heb veel websites ontworpen en online campagnes verzorgd voor onder andere DPGMedia, Felyx e-scooters en JLG.

HTML/CSS

Marketingcampagnes

Grafisch ontwerp

Gebruikerservaring

Het afgelopen halfjaar heb ik de tijd genomen om terug te kijken naar mijn carrièrepad en heb besloten om de skillsets die ik nu heb vergaard te gaan combineren.

Natuurlijk heb ik nu ervaring als eigen baas, maar ik heb verder altijd gewerkt als de rechterhand van een ander: als de Robin voor Batman, de Kleine Jan voor Robin Hood, de Watson voor Sherlock. Op die plek kom ik het beste tot mijn recht.

Ik heb nog veel meer te vertellen en hoop dat te kunnen doen onder het genot van een cappuccino bij jullie op kantoor.  Dank voor het lezen en ik ontmoet jullie graag binnenkort!

 

Met vriendelijke groet,

Marlieke Kasten